Hier vindt u een nader overzicht van de diensten en software van Facebook Bedrijfspagina, kortweg aangeduid als FBB.

FBB Diensten

FBB staat garant voor een Facebook bedrijfspagina die aanspreekt. Onze diensten hieromtrent bestaan uit het volgende:

  • Indien nodig maken wij uw Facebook bedrijfspagina aan.
  • We richten uw Facebook bedrijfspagina voor u in. Dit wil zeggen dat wij de visuele als mede de tekstuele invulling van de pagina voor onze rekening nemen. Ook zullen wij enkele belangrijke en vooraanstaande applicaties voor u installeren, zodat u gelijk de volle potentie van uw Facebook bedrijfspagina kunt benutten.
  • Uiteraard zorgen wij ervoor dat u, en/of uw medewerkers, toegang hebben tot de bedrijfspagina en geven wij advies over het beheren van uw Facebook bedrijfspagina.

FBB Software

Met onze software kunt u gemakkelijk uw eigen Facebook bedrijfspagina beheren. De mogelijkheden met onze software zijn eindeloos. Zo kunt u eenvoudig tekst, plaatsjes, video’s, of Google Maps toevoegen. Daarnaast kunt u ook eenvoudig het bereik van uw Facebook bedrijfspagina vergroten door content enkel zichtbaar te maken wanneer bezoekers uw pagina liken, tweeten of een stem geven middels Google plus. Dit alles gebeurt in een omgeving waar u bekend mee bent, namelijk een WYSIWYG (what you see is what you get) editor. Dit klinkt waarschijnlijk niet zo bekend, maar dit betreft een soortgelijke omgeving als bijvoorbeeld Word of Outlook.

Binnenkort…

We zijn druk bezig met het maken van tutorials en trainingsvideo’s om onze diensten en software nog meer kracht bij te zetten. Houdt u deze pagina dus in de gaten. Tot die tijd bieden wij u een unieke kans om onze diensten en software zelf te ervaren, zonder enige kosten. Zie hiervoor de actie hieronder.

Tijdelijke actie

Maak gebruik van onze tijdelijke actie en probeer de FBB diensten & software gratis voor 1 maand, geheel vrij opzegbaar! Klik hier om gebruik te maken van deze deal!